Študentsko delo - vaša referenca
Delodajalci se vse bolj prilagajajo in upoštevajo tudi delovne izkušnje študentov preko študentskega servisa ...
103
Marsikateri naš študent se ne more pohvaliti z kdo ve kako širokimi izkušnjami iz delovnega razmerja. Ker ne uspe najti rednega delovnega razmerja lahko več mesecev ali celo let opravlja delo preko raznih študentskih servisov in kadrovskih agencij.

A časi se spreminjajo. Delodajalci se dandanes z namenom iskanja strokovnih, kompetentnih in v praksi preizkušenih kadrov vse bolj prilagajajo realnosti delovnih razmerij. Tako vse več delodajalcev upošteva tudi izkušnje študentov, ki so si jih nabrali z delom preko študentskih servisov.

Če ste tudi vi med takimi študenti vam predlagamo, da dodate v svoj življenjepis tudi delovne izkušnje, ki ste jih pridobili na ta način. Če ste delali na področju vaše stroke, ki jo študirate, je taka izkušnja še posebno pomembna.

Če k svojem življenjepisu lahko dodate še dokumentirano referenco svojega delodajalca, ki vas je zaposloval preko študentskega servisa, še toliko bolje.

Konec koncev pa je zelo pomembna vsaka delovna izkušnja, ki ste jo pridobili iz takega dela. Pa četudi ni povsem iz vašega strokovnega področja.

Nazaj na arhiv