Lampret Consulting

Ulica Tolminskih puntarjev 4,
5000 NOVA GORICA

phone05 / 33 82 700
fax05 / 33 82 705
mail info@lampret-consulting.si visjasola@lampret-consulting.si visokasola@lampret-consulting.si

Zadnje novice

Arhiv novic
27. 1. 2023 - Informativni dnevi in vpis na višjo strokovno šolo 2023/24

Prijazno vabljeni na informativne dneve za vpis na višjo strokovno šolo v študijskem letu 2023/24.&n...

več
22. 12. 2022 - Voščilo 2023

Naj vas v letu 2023 spremljajo iskrice sreče, ki žarijo v veselju in radosti novih uspehov.Lampret ...

več
Dejavnost podjetja
Podjetje LAMPRET CONSULTING je poslovni sistem, ki se ukvarja z dejavnostjo formalnega višješolskega strokovnega študija, funkcionalnega izobraževanjem za podjetnike in managerje, poslovnega in podjetniškega svetovanja ter projektnim in raziskovalnim delom za gospodarstvo.

FORMALNI IZOBRAŽEVALNI PROGRAMI

Na področju formalnega izobraževanje deluje Center višjih poslovnih šol goriške, znotraj katerega se izvaja poslovno usmerjena višješolska programa Ekonomist ( smeri : Komerciala; Zavarovalništvo; Računovodstvo; Bančništvo) in Poslovni sekretar.


Študentom omogočamo, da na osnovi diplome na naši višji strokovni šoli nadaljujejo na ustreznih visokošolskih programih. Goriška ponuja (sicer skromno) celotno piramido in paleta višješolskih, visokošolskih in podiplomskih poslovnih študijev ( Fakulteta za komercialne in poslovne vede Celje, Evropska pravna fakulteta, Univerza v Novi Gorici). Pri izbiri nadaljevanja študija se študenti lahko poslužijo našega Kariernega centra, ki tako postaja okostje inštitucije v ustanavljanju LAMPRET - Colege of business.


FUNKCIONALNA IZOBRAŽEVANJA ZA PODJETJA

Organiziramo funkcionalno oz. vseživljenjsko poslovno-podjetniško strokovno izobraževanje v oblikah raznovrstnih seminarjev, delavnic in tečajev s področja poslovnih in podjetniških znanj. Izobraževanja so namenjena tako podjetnikom, managerjem ter vsem zaposlenim na področjih poslovnega področja.

Razne oblike funkcionalnih izobraževanj pripravimo tudi v dogovoru in v skladu z potrebami posameznih podjetij.


POSLOVNO SVETOVANJE

Svetovalci generalisti in specialisti z državno licenco pomagajo podjetnikom in managerjem s storitvami podjetniškega in management svetovanja.

Posebna je ponudba namenjena pripravi projektov za pridobivanje evropskih sredstev ter pripravi poslovnih načrtov za start up podjetij ali za potrebe pridobitev finančnih sredstev bank in skladov.