Lampret Consulting

Ulica Tolminskih puntarjev 4,
5000 NOVA GORICA

phone05 / 33 82 700
fax05 / 33 82 705
mail info@lampret-consulting.si visjasola@lampret-consulting.si visokasola@lampret-consulting.si

Zadnje novice

Arhiv novic
18. 9. 2018 - VPIS NA VIŠJO ŠOLO IN DODATNI INFORMATIVNI DNEVI V SEPTEMBRU

Vabljeni k vpisu v višješolski  program Ekonomist.  Vpisujemo neposredno na šoli do 3...

več
17. 9. 2018 - Razpis za sofinanciranje opravljanja praktičnega izobraževanja za študente višješolskih programov za študijsko leto 2017-18

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije je  obj...

več
Dejavnost podjetja
Podjetje LAMPRET CONSULTING je poslovni sistem, ki se ukvarja z dejavnostjo formalnega višješolskega, visokošolskega in magistrskega študija, funkcionalnega izobraževanjem za podjetnike in managerje, poslovnega in podjetniškega svetovanja ter projektnim in raziskovalnim delom za gospodarstvo.

FORMALNI IZOBRAŽEVALNI PROGRAMI

Na področju formalnega izobraževanje deluje Center višjih poslovnih šol goriške, znotraj katerega se izvaja poslovno usmerjena višješolska programa Ekonomist in Poslovni sekretar.

Kot partner FKPV Celje je naše podjetje nosilec Študijske enote izrednega študija v Novi Gorici, kjer izvajamo visokošolski strokovni študij Komerciala.

Prav tako kot partner FKPV Celje izvajamo preko Študijske enote Nova Gorica podiplomski magistrski študij Komerciala.

Celotna piramida in paleta višješolskih, visokošolskih in podiplomskih poslovnih študijev ter študentski karierni center tako postaja okostje inštitucije v ustanavljanju LAMPRET - Colege of business.FUNKCIONALNA IZOBRAŽEVANJA ZA PODJETJA

Organiziramo funkcionalno oz. vseživljenjsko poslovno-podjetniško strokovno izobraževanje v oblikah raznovrstnih seminarjev, delavnic in tečajev s področja poslovnih in podjetniških znanj. Izobraževanja so namenjena tako podjetnikom, managerjem ter vsem zaposlenim na področjih poslovnega področja.

Razne oblike funkcionalnih izobraževanj pripravimo tudi v dogovoru in v skladu z potrebami posameznih podjetij.


POSLOVNO SVETOVANJE

Svetovalci generalisti in specialisti z državno licenco pomagajo podjetnikom in managerjem s storitvami podjetniškega in management svetovanja.

Posebna je ponudba namenjena pripravi projektov za pridobivanje evropskih sredstev ter pripravi poslovnih načrtov za start up podjetij ali za potrebe pridobitev finančnih sredstev bank in skladov.